Leonardo di Caprio - Ambasador ONU pentru pace si activist de mediu, prezinta intr-un documentar impresionant impactul celor peste 8 miliarde de oameni asupra planetei pe care traim.

"Before the flood" prezinta o calatorie experimentala a lui Leonardo di Caprio -  castigator al Premiului oscar si Ambasador ONU pentru Pacese, in care intervieveaza indivizi din toate straturile sociale atat din tari in curs de dezvoltare cat si in cele dezvoltate, ferind o viziune unica, pasionala si pragmatica asupra a ceea ce trebuie facut astazi si in viitor pentru a preveni actinile care duc la distrugerea catastrofica a vietii pe planeta noastra.

Filmul este o chemare la implicare individuala printr un efort sustinut  pentru introducerea unei taxe la nivel global asupra emisiilor de dioxid de carbon CO2 care sa finanteze o trecere rapida la resursele regenerabile de energie. Numai astfel poate fi limitata incalzirea globala la 1,5 C Grade impiedicand un deznodamand dramatic pentru rasa umana.

Ideeea este impozitarea activitatilor umane cu impact negativ asupra mediului inconjurator la nivelul fiecarei tari pentru a disponibiliza bugete pentru investitii in energia verde regenerabila ca ca solara sau eoliana, in schimbarea obisnuintelor de consum, economie circulara, orase verzi inteligente.

Accesati trailerul aici:

 

 

 

sau puteti viziona intreg documentarul aici: http://channel.nationalgeographic.com/before-the-flood/

Găsește cel mai apropiat punct de reciclare

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot fi eliminate in mod corect si responsabil prin intermediul punctelor de colectare din reteaua nationala Environ


Acceseaza harta interactiva