Compania MLS din Timisoara a comandat o flota de zece masini electrice BMW i3 pentru a oferi servicii de transport cu soferi, sub numele de CityLimo.

In planurile companiei sunt extinderea la nivel national si dezvoltarea unei retele de statii de incarcare pana la finalul anului. In Timisoara sunt 14 statii de incarcare AC 22kW si 2 DC 50 kW.

MLS a primit deja primele 4 exemplare BMW i3. Acestea au autonomie extinsa si pot parcurge 200 de km.

Clientii pot utilza serviciul direct din aeroport, prin rezervare on-line pe site-ul CityLimo sau, in curand, prin aplicatia pentru iOS sau Android. Apliactia va oferi posibilitatea de a rezerva servicii de limo service, putand selecta tipul de automobil dorit. Utilizatorul va primi informatii cu privire la pozitia in timp real a masinii rezervate, numele soferului si datele de contact.

Statiile vor putea fi accesate si de alti utlizatori de automobile electrice, contra cost. In total vor fi 16 statii fastcharge (DC 50 kW si AC 22 kW) si AC 22 kW Type 2. Acestea vor fi instalate in Timisoara, Deva, Severin,Petrosani , Sibiu, Valcea, Pitesti, Ploiesti, Cluj si Bucuresti.

Compania City Limo opereaza deja o flota de automobile conventionale in Timisoara si Bucuresti, cu planuri de extindere in mai multe orase din Romania.

Sursa: http://www.wall-street.ro/articol/Auto

Găsește cel mai apropiat punct de reciclare

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot fi eliminate in mod corect si responsabil prin intermediul punctelor de colectare din reteaua nationala Environ


Acceseaza harta interactiva