COP23 pe Twitter

Aceste 12 conturi de Twitter au ținul publicul informat în timp real cu privire la COP23 și la toate știrile și evenimentele corelate.

1. COP23 - Fiind contul oficial al Președinției Fiji a COP23, este obligatoriu pentru toți cei ce caută informații oficiale privind acest eveniment.

 2. Climate Diplomacy - Ce altceva este COP23 dacă nu diplomația în materie de schimbări climatice în acțiune? Echipa de specialiști a adelphi se va afla la fața locului și va relata în direct toate evoluțiile zilnice și va găzdui o serie de evenimente colaterale.

 

3. Climate Action Programme - Climate Action Programme (Programul de acțiune privind schimbările climatice) funcționează în parteneriat cu UN Environment Program (Programul ONU pentru mediu) și este indispensabil dacă doriți să aflați ultimele știri legate de măsurile în probleme de schimbări climatice.

 

4. Inia Seruiratu - Inia Seruiratu, Ministrul agriculturii, dezvoltării rurale și maritime și de gestionare națională în materie de catastrofe al statului Fiji, este una dintre cele mai puternice voci de după cea a Președinției. În cazul în care ați pierdut interviul acordat echipei noastre, mai aveți o șansă.

 

5. UN Bonn - Sediul ONU din Germania se află în Bonn, gazda COP23. Urmăriți acest cont pentru a afla actualizările oficiale ale ONU privitoare la acest eveniment.

 

6. Miguel Arias Cañete - Cañete este comisarul european al programului Climate Action and Energy4Europe. Merită urmărit pentru toate evoluțiile în domeniul climatic din Europa de pe tot parcursul anului și sigur nu vă va dezamăgi nici pe durata celui mai important eveniment al anului legat de climă.

 

7. C40 Cities - C40 este rețeaua marilor metropole ale lumii care s-au angajat în lupta cu schimbările climatice. Nu uitați să urmăriți acest cont pentru a afla puncte de vedere privind COP23 din perspectivă locală.

 

8. Patricia Espinosa - În calitate de Secretar Executiv al UN Climate Change, Espinosa joacă un rol central la apropiatele negocieri în probleme climatice de la Bonn. De-a lungul anului, Patricia Espinosa își ține la curent urmăritorii cu ultimele evoluții din politica climatică de la nivel internațional.

 

9. UNDP Climate - Contul diviziei pentru climă din cadrul UN Development Programme (Programul pentru Dezvoltare al ONU). Dacă vă interesează legătura dintre schimbările climatice și dezvoltare, acest flux Twitter este pentru dv.

 

10. Climate Central - Ca organizație independentă a oamenilor de știință și jurnaliștilor, acest cont oferă o combinație consistentă de cercetare și reportaje privind efectele schimbărilor climatice și evoluțiile în elaborarea politicilor în această materie.

 

11. Megan Darby - Megan Darby este redactor-adjunct la Climate Home. Articolele și opiniile ei în probleme climatice privesc problemele la zi și sunt foarte pătrunzătoare, iar contul e obligatoriu de urmărit pentru actualitatea în problematica privitoare la climă.

 

12. Carbon Brief - Carbon Brief este un site dedicat de analiză și verificare factuală în domeniul politicilor energetice și al științei care cercetează schimbările climatice (concentrându-se asupra Marii Britanii). Fluxul lor de Twitter oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra a ceea ce se promovează (sau ar trebui să se promoveze) pe agenda politică privind schimbările climatice.

 

În cazul în care găsiți alte conturi de Twitter de valoare ce abordează problematica diplomatică referitoare la schimbările climatice, anunțați-ne la @ClimateDiplo.

 

 

Găsește cel mai apropiat punct de reciclare

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot fi eliminate in mod corect si responsabil prin intermediul punctelor de colectare din reteaua nationala Environ


Acceseaza harta interactiva